Het is weer bijna lente en dat betekent nieuwe, frisse kledingtrends! Één van de nieuwe voorjaarstrends die niet mag ontbreken in je kledingkast is de graphic vintage trend.

Mode : trendy
Dit is een stoere, frisse stijl die grafische vormen combineert met vintage tinten.

Denk bijvoorbeeld aan t-shirts met Japanse tekeningen en vormen, of juist een stoere Amerikaanse jaren ’50 print.
Een goed voorbeeld van de graphic vintage trend is de kleding van Superdry. Dit Britse kledingmerk is geïnspireerd door de mode van Tokio en biedt een gave, baanbrekende stijl, verwerkt in kleding met een sublieme afwerking.

Een andere trend die dit jaar weer de kop op steekt zijn spijkerbroeken, spijkerjacks en spijkershorts. De stoere en relaxte uitstraling past goed in de vrije tijd. De wat strakkere uitvoeringen geven juist een nette look.

Kortom:  denim is weer helemaal terug én prima te combineren met vintage t-shirts.  Grafische klassieke t-shirtszijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen. Met de opvallende details en nette afwerking van een merk als Superdry past dit helemaal binnen de laatste modetrends.

Deze zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld vintage opdrukken, als heritage motorrijder t-shirts of het klassieke Orange Label t-shirt. Wie  op zoek is naar een wat nettere outfit, kan juist een effen shirt een uitkomst bieden.

Accessoires voor heren zijn dit jaar dé manier om je eigen stijl te benadrukken. Een nette sjaal met een strakke print of juist een stoere beanie. Een paar All Stars met gekleurde veters, wat overigens prima bij een spijkerbroek met vintage t-shirt past. Deze trendy maar toch klassieke look doet het altijd goed. Durf vooral te combineren met kleding en accessoires en creëer een uitstraling die past bij wie jij bent.

Wat vooral opvalt is dat kleur weer helemaal in het middelpunt van de mode staat dit jaar. Leuke kleurcombinaties kunnen terugkomen in bijvoorbeeld t-shirts met vintage prints of gekleurde accessoires. De mogelijkheden zijn oneindig, dus kijk rond en laat je inspireren! Ook eens rondkijken in een Superdry-winkel?

In o.a. Brussel, Antwerpen, Brugge, Aalst en Gent  vind je Superdry filialen met de laatste trendy mode. De adressen van de winkels staan op de Superdry-website.

(ad mode/ TH)